/ 13º

El FC Andorra vol passar pàgina de la primera derrota a la lliga

El Futbol Club Andorra vol passar pàgina ben aviat de la primera derrota a la lliga, ahir al camp del Nàstic de Tarragona. Dissabte, la lliga torna a Prada de Moles i el rival serà l'Olot, cuer amb només 2 punts. Els tricolors han conegut fa pocs minuts que el Burgos serà el seu primer rival a la Copa del Rei. Jugaran el 16 de desembre, a Burgos.

L'Andorra ha reprès aquest dilluns al matí els entrenaments després de la sotragada que va patir aquest diumenge al camp del Nàstic de Tarragona, on va encaixar la primera derrota.

Els de Nacho Castro, que havien guanyat el Barça B a Prada de Moles, van passar de liderar momentàniament la classificació a baixar al sisè lloc. De dominar 0 a 2 a cedir estrepitosament per 4 a 2, amb un jugador més, en vint minuts per oblidar.

La lliga està molt comprimida, amb partits ajornats, però no es poden deixar escapar oportunitats com la del Nou Estadi.

Els tricolors són l'equip més golejat del grup, amb l'Espanyol B, amb 8 gols. Per contra també destaquen en l'apartat golejador, amb 7 dianes, les mateixes que el Nàstic i el Lleida Esportiu.

L'Andorra té clar que s'ha de fer fort a Prada de Moles i repetir la victòria contra el Barça B. El proper rival serà el cuer, l'Olot, que només ha sumat dos punts. Una bona oportunitat per tornar a apropar-se a les posicions de privilegi.

Imatges: Arxiu RTVA