/ 18º

El FC Santa Coloma perd per la mínima contra l'AZ Alkmaar i manté viva l'eliminatòria

Derrota per la mínima del Futbol Club Santa Coloma contra l'AZ Alkmaar en el partit d'anada de la tercera ronda de la Conference League. Tot i haver aconseguit l'objectiu d'arribar vius al partit de tornada, els colomencs van fer mèrits per fer un resultat millor.

Moltes vegades el futbol és injust i aquest dijous vam tenir un bon exemple. El FC Santa Coloma jugava contra un equip d'un altra dimensió, semifinalista de la Conference League i quart a l'Eredivisie, la temporada passada, només darrera dels totpoderosos Feyenoord, PSV i Ajax. De sortida David i Goliat es van canviar els papers. El FC Santa Coloma va tenir més control del joc i es mostrava més agressiu en atac. Els primers 45 minuts es van tancar sense cap ocasió clara per a cap dels dos equips.

A la represa va millorar l'AZ Alkmaar però va ser el Santa Coloma el que va tenir la millor ocasió per part de Garrido. Sugawara responia per l'equip visitant amb un xut que sortia fregant el pal. Després d'una bona jugada col·lectiva Eloy Gila xuta de primera, el porter neerlandès atura sense dificultats. En el 75 falta lateral favorable a l'AZ, xut directe que rebota en Mihailovic per fer el definitiu 0 a 1

El defensa del FC Santa Coloma, Moisés San Nicolás, no amagava la rabia d'haver perdut. "Hem tingut la pilota, hem tingut més ocasions que ells i marxem fotuts perquè un gol de rebot deixa el partit 0-1".

El gust és agredolç amb un resultat que es queda curt pels mèrits que havia fet el FC Santa Coloma, en set dies, això sí, l'equip estarà encara viu en el partit de tornada a Alkmaar i com assegura Nicolás "estem confiats que podrem fer coses."

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Andreij Cristancho