MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

La Federació de Futbol denunciarà l'arranjament de partits i manipulació d'apostes arran del possible acord entre Inter i Sant Julià

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol tramitarà una denúncia davant la policia dilluns, arran del possible acord en el resultat de dos partits entre l'Inter d'Escaldes i el Sant Julià. La investigació conjunta de la federació i la UEFA també anirà enfocada a possibles irregularitats en les apostes de la semifinal de la Copa Constitució.

Aquest dilluns, el responsable del departament d'Integrity de la Federació de Futbol formalitzarà una denúncia pel possible acord en el resultat de dos partits i les apostes durant la semifinal de Copa Constitució.

La federació disposa d'algunes proves que des de la UEFA es veuen com a suficients per engegar el procediment.

Cal recordar que la investigació està centrada en les converses entre alguns jugadors de l'Inter d'Escaldes i el Sant Julià durant el partit de copa i en l'acta arbitral, que també recull part d'una altra discussió entre integrants dels dos equips.

Les apostes

L'altre gran punt de la investigació i, de retruc, la denúncia és la problemàtica lligada a les apostes. La UEFA ha detectat possibles irregularitats en la semifinal de la Copa Constitució.

A tall d'exemple, les cases d'apostes donaven com a favorit el Sant Julià, malgrat anar perdent. Aquest i altres elements van fer saltar les alarmes de l'organisme europeu que va instar la federació a investigar-ho.

Caldrà veure doncs com s'articularà tot plegat, ja que la previsió és que la UEFA prengui una decisió la pròxima setmana.

Cal tenir en compte que els escaldencs han de disputar competició europea el 8 d'agost i la resolució de l'afer podria provocar algunes alteracions en aquest sentit.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

3.216.79.60