/ 11º

El Futbol Club Santa Coloma comença la lliga amb pas ferm

Inici amb plat fort a la lliga nacional. El Futbol Club Santa Coloma i la Unió Esportiva Sant Julià han obert la lliga amb una reedició de la final de la Supercopa de diumenge passat. Aquesta vegada, però, han estat els colomencs els que s'han emportat la victòria.
Clàssic del futbol andorrà com a primer plat de la lliga nacional de futbol. Aquest diumenge s'ha donat el tret de sortida al campionat 2014-2015 i el vigent campió ja ha mostrat les seves intencions de mirar de revalidar el títol.No ha estat, però, fins al minut 37 que s'ha inaugurat el marcador. Marc Rebés rematava amb el cap un enviament de Marc Pujol.El Santa Coloma dominava sobre la gespa i això es traduïa en el segon gol. Al minut 70, era el torn de Cristian Martínez, de nou amb assistència de Marc Pujol.Al final, 2 a 0 per als colomencs. Els de Richard Imbernón sumen els tres primers punts de la temporada i fan el primer pas per mirar de revalidar el campionat de lliga. De passada, s'han agafat la seva particular revenja de la final de Supercopa de diumenge passat.Informa: Xavi Bonet