10º / 22º

Garantida la continuïtat a la millor lliga d'Europa

El MoraBanc Andorra va certificar ahir a la nit la permanència a la Lliga ACB la propera temporada després de derrotar el Baloncesto Sevilla 89 a 65. L´equip va jugar el millor partit de la temporada davant un Poliesportiu d´Andorra entregat. A manca de tres jornades per completar la lliga els andorrans tenen garantida la continuïtat a la millor lliga d´Europa.

La victòria divendres de la Bruixa d´Or Manresa va obrir el camí. Ahir MoraBanc Andorra ha fer la resta. Es va canviar el patir pel gaudir. Els de Joan Peñarroya van tancar la permanència després de derrotar en totes les facetes el Baloncesto Sevilla. Des del primer instant els andorrans van sortir mentalitzats davant l´oportunitat que se´ls presentava. Jawai des de dins i Betinho des de fora marcaven les primeres diferències. S´arribava al final del primer quart amb 11 punts d´avantatge. La piconadora andorrana no va defallir en el segon quart. Al descans s´ampliava la diferència a 19 punts. 48 a 29 amb una actuació coral de tot l´equip que feia aixecar els espectadors dels seus seients. El tercer quart se´l va anotar el Sevilla 22 a 26 gràcies a l´aportació de Woodside i a la qualitat de Porzingis observat des de la grada per tres mànagers NBA. El tercer quart només va ser un miratge. Casimiro va fer seure Woodside i el MoraBanc va tornar a prémer l´accelerador. L´intent de defensa en zona dels andalusos el va trencar de manera demolidora Shaun Green. Al final del partit Joan Peñarroya va trobar el moment per recompensar dos jugadors que han passat més desaparcebuts al final de temporada. Blanch i Trias ho van agrair anotant. Al final 89 a 65, amb cinc jugadors del MoraBanc amb dobles dígits. El millor exemple de l´actuació coral d´un equip que estarà a l´ACB, com a mínim, una temporada més.

Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Lliga Endesa