MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Gol Solidari va recaptar prop de 25.000 euros el 2020 i vol continuar creixent

www.andorradifusio.ad

La iniciativa Gol Solidari segueix creixent i l'any passat va recaptar prop de 25.000 euros que van destinar-se al fons solidari de la Covid-19 i a associacions del país. L'arribada de Javier Saviola al projecte ha permès aconseguir samarretes de futbolistes de talla mundial i pujar el valor de les subhastes.

La solidaritat amb aquells que més ho necessiten és un aspecte que ha cobrat especial importància en aquest moment. Una vegada va esclatar la pandèmia els fundadors de Gol Solidari, Juli Sánchez i Ildefons Lima, van decidir anar un pas més enllà i implicar-se més en la subhasta de material esportiu. El resultat han estat més de 25.000 euros recaptats l'any 2020. Sánchez, explica que gairebé la meitat va ser per al fons solidari de la Covid-19, però també es van aportar 5.000 per a AINA, per exemple.

Enguany han ampliat el nombre de col·laboracions. Ilde Lima avança els projectes amb la Fundació Privada Tutelar i AMMA, entre altres. "Fem una compra ara amb la Creu Roja... la veritat és que la nostra realitat és ajudar a Andorra perquè millori. Ens ha tocat viure un any complicat i estem posant tots els nostres esforços perquè la cosa vaig a millor", explica.

El gran fitxatge de la temporada ha estat Javier Saviola. L'arribada de l'exjugador argentí ha servit per disposar de samarretes de figures mundials com Iniesta, el Kun Agüero i Rakitic. "Hem fet moltes coses a l'Argentina. El millor és que podem obrir-nos no només a Andorra sinó també a fora per poder ajudar la gent que més ho necessita, això és el més important", insisteix el jugador argentí. La samarreta més cara fins ara ha estat la de Neymar que va subhastar-se per més de 2.300 euros. A la pàgina web es poden trobar totes aquestes samarretes i moltes més amb l'objectiu de marcar el gol més solidari de tots.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí