MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 33º

El Temps Darrera previsió

Gorka Aixàs: "La nostra trajectòria ens avala per poder reconstruir"

www.andorradifusio.ad

Gorka Aixàs ha admès a 'Els matins de la Nacional' que es va arribar a plantejar deixar la presidència del MoraBanc Andorra. El suport que ha rebut el projecte des de tots els àmbits l'ha fet continuar endavant. Considera que la LEB or ha canviat molt els últims 8 anys i que ara la lluita per l'ascens serà més competida. Espera que alguns jugadors d'aquesta temporada es quedin.

Gorka Aixàs ha tornat a assumir la responsabilitat del descens. Per contra, creu que els 15 anys que porta a la presidència són el millor aval per seguir confiant en l'actual projecte.

Un projecte que continua en peu, en part, gràcies al suport rebut després de consumar-se el descens per part d'aficionats, patrocinadors i institucions. 

Aixàs ha assenyalat Amine Noua i Drew Crawford com els noms amb més incidència en el fracàs del projecte 2021-2022. Creu que alguns jugadors de l'actual plantilla poden ser de gran ajut per tornar a l'equip a l'ACB.

El club vol disposar del pressupost més gran possible per aconseguir l'ascens. La desaparició del cànon per pujar a l'ACB, a fet augmentar la competència a LEB or.

Donades les circumstàncies Aixàs considera que potser s'hauria d'haver destituit abans Ibon Navarro. Encara no hi ha entrenador per a LEB or però sí ha admès que Óscar Quintana és una de les opcions.

Entrevista completa al president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs:

Informa: Cesc Sanjuan