MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

La Gran Fondo BTT va a pels 1.500 participants en la segona edició

www.andorradifusio.ad

La segona edició de la Gran Fondo de BTT vol arribar als 1.500 participants. Serà el 21 de juliol a Naturlàndia i la prova, patrocinada per Andorra Turisme, s'amplia amb una nova distància: 24 quilòmetres i 831 metres de desnivell.

La primera edició de la Gran Fondo va atreure 1.300 ciclistes i la voluntat dels organitzadors és guanyar-ne uns dos-cents més el 21 de juliol. La cota 2.000 de Naturlàndia repetirà com a escenari i els principals atractius tornaran a ser els paisatges d'alta muntanya, l'alçada, el caràcter festiu i el repte personal. A banda de les proves de 93 i 45 quilòmetres, enguany s'hi afegirà una tercera de caràcter més popular, amb 24 quilòmetres de recorregut i 831 metres de desnivell. Es prescindeix del cronometratge tradicional amb xip i els participants podran mesurar els seus registres en diferents trams a través de la coneguda plataforma Strava.

"L'any passat vam tenir un 60% d'inscrits de la de 45 quilòmetres. La de 24 és la gran incògnita, esperem que la gent s'apuntarà més tard", reconeix el director de Branding de Gestió Esportiva, Carles Paredes.

El ciclista i youtuber Tomi Misser també s'hi apunta. "M'han donat l'opció d'escollir. Ja ho veurem el dia 21 de juliol quina faré, perquè serà dur, farà molta calor i l'alçada fa que sigui maco però els que participarem trobarem a faltar l'aire", assegura.

Els corredors podran participar amb bicicleta de muntanya o elèctrica. Andorra Turisme repeteix com a patrocinador de la prova, dins l'estratègia de potenciar el país com a territori ciclista. 

Informa: Joan López
Imatges: Albert Refart

3.234.250.24