/ 15º

Inter d'Escaldes i Carroi, primers líders

L'Inter d'Escaldes comença amb bon peu la temporada, després de guanyar el Sant Julià per 3 a 1. Els escaldencs comparteixen la primera posició amb el Carroi, que va imposar-se al Penya Encarnada.

La pilota va tornar a rodar a la Borda Mateu, quatre mesos després, i ho va fer amb un homenatge a Diego Armando Maradona.

La lliga de futbol va iniciar-se de la mateixa manera que va acabar, amb el domini de l'Inter d'Escaldes. Els escaldencs van superar el Sant Julià per 3 a 1, amb gols de bon començament.

Ildefons Lima feia el primer al minut 5, en aprofitar una jugada embolicada dins de l'àrea. Al 13, els lauredians treien avantatge d'una errada d'Ilde i Bubacar servia en safata el gol a Virgili, 1 a 1.

Un minut més tard, Jordi Betriu feia una meravella per tornar a posar per davant els escaldencs. Pocs minuts després de la represa, Genís Soldevila feia el tercer i definitiu de penal.

El partit inaugural va ser el FC Santa Coloma i l'Engordany, que va acabar amb empat a 2. Al minut 12, Sebas Gómez aprofitava una pilota a l'espai per servir en safata al segon pal el primer de la tarda a Silvain López. 3 minuts més tard, Miranda pentinava un córner i Nájera feia l'empat colomenc.

A la represa, novament, Silvain López avançava l'Engordany, després d'una transició ràpida i una gran assistència d'Aaron Sánchez. Tot i això, al 79 Marc Rebes feia el 2 a 2 definitiu en aprofitar un cop de cap d'Hamza dins de l'àrea.

Per últim, el Carroi va guanyar el debutant de la categoria, el Penya Encarnada, per 1 a 0. El partit va ser molt obert amb ocasions per a tots dos equips.

A la segona meitat, el Penya Encarnada va quedar-se amb un jugador menys per l'expulsió de Lluís Martins. L'únic gol va arribar al minut 73 des del punt de penal. Youssef transformava des dels onze metres a la segona, ja que es va haver de repetir el llançament.

El partit entre l'Atlètic d'Escaldes i l'UE Santa Coloma va ajornar-se pels positius de l'Atlètic i es jugarà el 9 de desembre. Després de l'informatiu vespre, tots els gols i les millors jugades de la jornada al "Tot lliga".

Informa: Joel Romero