/ 11º

L'Inter d'Escaldes competirà a Europa la temporada vinent

L'Inter d'Escaldes jugarà competició europea la temporada vinent. Els d'Adolfo Baines van guanyar l'Engordany en la darrera jornada de la fase regular i s'asseguren el bitllet a Europa. L'empat del VallBanc Santa Coloma amb el Sant Julià deixa els colomencs a tres punts de l'Inter.

Inter d'Escaldes i Engordany van protagonitzar un dels partits més vistosos de la temporada amb triomf dels d'Adolfo Baines per 2 a 3.

L'Engordany va ser el primer a avançar-se al marcador amb aquesta definició d'Hamza a l'escaire. A la segona meitat, el líder va mostrar-se més incisiu i al 49, Cristian Martínez feia la igualada amb un xut encreuat.

Poc després, Spano s'introduïa la pilota en pròpia porta per capgirar l'electrònic. Al 67, Genís Soldevila feia el tercer en aprofitar una gran assistència de Marc Pujol. A les acaballes, Toni Lao també en pròpia porta convertia el 2 a 3 definitiu.

D'aquesta manera, l'Inter enceta el play-off líder i jugarà competició europea per primera vegada a la seva història.

El VallBanc Santa Coloma va deixar-se dos punts al darrer tram de partit contra el Sant Julià. Els de Marc Rodríguez no van passar de l'empat a 1 contra els lauredians.

Al 33, Chus Rubio protagonitzava un dels gols de la jornada amb aquest obús des de fora de l'àrea. Els colomencs van provar d'ampliar el marcador sense èxit i pocs minuts abans del xiulet final, Sergio Urbano convertia l'empat. El punt situa el Santa Coloma a 3 punts de l'Inter i el Sant Julià en la tercera posició.

La sorpresa de la jornada va anar a càrrec del Carroi. Aquest solitari gol de Huerta al minut 13 va permetre al cuer sumar la segona victòria del curs.

Els d'Àlex Rodríguez ho van intentar amb un xut de Víctor Bernat, però van trobar sempre un gran Kane Ousmane. El Carroi va disposar d'opcions clares com en aquesta mala sortida de Xisco, però no van aprofitar-les.

Al final, els colomencs es queden fora del play-off pel títol i el Carroi lluitarà per escapar del fanalet vermell.

Per últim, l'Atlètic d'Escaldes va certificar la permanència golejant l'Ordino per 4 a 0. Al 18, Rojas feia el primer al segon pal. A la represa, Gastón Machado feia el segon amb aquest xut col·locat.

A cinc pel final i l'Ordino amb dos homes menys, Richy Hurtado convertia el tercer de penal. Poc abans del xiulet final, Urrunaga marcava el quart i definitiu.