/ 16º

Inter d'Escaldes i FC Santa Coloma jugaran competició europea

A la lliga nacional, l'Inter d'Escaldes i el FC Santa Coloma s'han garantit el bitllet europeu. Tots dos equips van guanyar el cap de setmana i es mantenen a l'estela de l'Atlètic.

Queden tres jornades i l'Atlètic d'Escaldes manté els cinc punts d'avantatge respecte de l'Inter després de superar el Sant Julià, per 2 a 0. Xavi Puerto va avançar els escaldencs en una jugada d'estratègia a la mitja hora de partit i poc abans del descans David Rodríguez va fer el segon. Els de Fede Bessone són primers amb 57 punts i els lauredians continuen al fanalet vermell amb 16.

El principal perseguidor, l'Inter d'Escaldes, va suar per guanyar l'UE Santa Coloma, per 1 a 0. El partit va ser ajustat, però Cristian Gonzalez a la sortida d'un córner al minut 84 va fer el gol que permet garantir competició europea als d'Otger Canals. Els escaldencs es mantenen a cinc punts del líder i els colomencs continuen quarts amb 37 punts.

Qui també va assegurar-se plaça a la pròxima Conference League és el FC Santa Coloma, gràcies al triomf per 3 a 1 davant l'Ordino. Eloy Gila va fer el primer dels colomencs al 33, però abans de la mitja part van quedar-se amb un home menys per l'expulsió de José Bejarano. Al descans, Kilian Grant i Cristian Novoa van tancar la victòria amb dos penals. L'Ordino continua a la part baixa amb 16 punts.

Finalment, Penya Encarnada i Engordany van empatar a zero en un partit sense grans ocasions. El Penya es manté cinquè amb 24 punts i l'Engordany, sisè amb 22.