/ 15º

L'Inter goleja el Penya d'Andorra i és nou líder en solitari

L'Inter Club Escaldes és el nou líder en solitari de la lliga Multisegur. El campió va firmar la golejada de la novena jornada contra el Penya d'Andorra i es va beneficiar dels empats dels perseguidors.

Tercera victòria consecutiva d'un Inter que continua creixent. Un dels reforços del mercat d'hivern, Pau Bosch, obria la llauna a la mitja hora de joc contra el Penya d'Andorra. A la represa els blau-i-negres castigaven el rival amb cinc dianes més, dues del pistoler Genís, una de Nico Medina i dues més d'un Gerard Artigas que ha afegit encara més pólvora a l'atac del campió.

També es van veure sis gols en el duel entre l'Atlètic Club Escaldes i l'Engordany, però repartits a parts iguals entre els dos equips. El màxim golejador del campionat, Guillaume López, feia el primer per a l'Engordany. El gol de la jornada el va firmar el mateix Guillaume, després de culminar de manera magistral una gran jugada d'Agüero. Dos gols de cap d'Adri Rodrigues van salvar un punt per a l'Atlètic Club Escaldes, que ara és segon a dos punts del líder.

El clàssic de la lliga també va tenir gols i va acabar en taules. Bakari i Sebas Bertran van avançar el Sant Julià amb dues dianes en els primers 11 minuts. Al Futbol Club Santa Coloma li va costar deu i ajuda trobar el camí del gol, però Juanma Torres va retallar diferències abans del descans. Un penal transformat per Chus Sosa feia pujar el 2 a 2 definitiu al marcador a l'inici de la represa.

I el renovat Unió Esportiva Santa Coloma continua escalant llocs a la taula amb la tercera victòria consecutiva, contra el Carroi. Sergi Crespo i el recentment incorporat Joel Paredes, de penal, van avançar els colomencs. Ezzejjari retallava per al Carroi amb una gran rematada. Ja a la represa, novament Paredes feia el gol de la tranquil·litat per als groc-i-negres, que ara són cinquens a tres punts del líder. Tots els gols de la jornada es podran veure després de l'Informatiu Vespre, al programa "Tot Lliga".

Imatges cedides: Federació Andorrana de Futbol