/ 20º

L'Inter salva un punt en la darrera acció i es garanteix el play-off pel títol

L'Inter d'Escaldes va salvar in extremis un punt en el partit contra el Futbol Club Santa Coloma i manté dos punts de marge al capdavant de la classificació respecte al nou segon, l'Atlètic d'Escaldes. L'ensopegada de l'Engordany contra el Carroi el fa caure a la tercera posició. Quatre equips lluitaran per tres places per entrar al play-off pel títol amb només un partit per jugar.

El partit més interessant de la jornada entre el Futbol Club Santa Coloma i l'Inter d'Escaldes no va decebre. El líder va salvar els mobles amb un gol de falta de Genís Soldevila en el minut 97.

L'acció, molt protestada pels colomencs, va significar l'expulsió d'Èric de Pablos, que va veure la segona targeta groga. L'Inter sumava així un punt i es garanteix el play-off pel títol en un partit entretingut, amb ocasions per a tots dos equips i que va veure com Juan Manuel Torres avançava el Santa Coloma.

El Carroi, cuer, va protagonitzar la sorpresa de la jornada després d'empatar contra l'Unió Esportiva Engordany. El darrer classificat va gaudir de moltes ocasions abans que Yousseff Ezzejjari, sol, obrís el marcador. L'expulsió de Giglio, amb doble groga, va permetre l'Engordany empatar, gràcies a un gol de Lucas Maciel. Els dos equips van tenir més ocasions, però el marcador no es va moure.

Per la seva banda, l'Atlètic d'Escaldes se situa segon, a dos punts de l'Inter, en protagonitzar la golejada de la jornada davant el Penya Encarnada, 8 a 0. Els de Luis Blanco van dominar de principi a fi i al descans ja manaven 5 a 0, en un dels partits més còmodes de la temporada.

Per últim, la lluita per la quarta plaça entre Sant Julià i l'UE Santa Coloma va saldar-se amb triomf lauredià, 3 a 1. La victòria deixa fora del top-4 els colomencs. Bakkari va avançar el Sant Julià als dos minuts de partit, però Boris Anton feia l'empat abans del descans. Al 48, Sebas Betran posava per davant els lauredians i al temps d'afegit Òscar Garcia feia la sentència.

Quatre equips lluitaran per tres places que donen accés al play-off pel títol amb només una jornada per disputar-se. Tots els gols i les millors jugades, després de l'informatiu vespre al 'Tot lliga'.

Informa: Sergi Cano-Joel Romero