MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 29º

El Temps Darrera previsió

Els isards buscaran la primera victòria contra Eslovènia a la conferència 2

www.andorradifusio.ad

La selecció de rugbi viatjarà aquesta matinada cap a Ljubljana, Eslovènia, per jugar el primer partit de la conferència 2 sector sud. La selecció dirigida per Josep Magallon i Peter Lucas buscarà la victòria amb força cares noves.La selecció de rugbi viatjarà aquesta matinada cap a Ljubljana, Eslovènia, per jugar el primer partit de la conferència 2 sector sud. La selecció dirigida per Josep Magallon i Peter Lucas buscarà la victòria amb força cares noves.

Els isards estrenaran categoria, després de baixar ara fa uns mesos en el darrer partit del grup contra Croàcia. Respecte al darrer partit, hi haurà força cares noves, atès que no hi ha finestres internacionals. Aquest fet ha portat els seleccionadors a convocar quatre joves: Berti Stefano, Pau Gallardo, Alex Ridgway i Nil Tomé. A més, també recuperaran jugadors més veterans, com ara Joan Castellon i David Kirikashvili. "El dia que un company falla, es lesiona o altres jugadors importants no poden assistir al partit és quan has de saber aprofitar aquests moments, donar la cara i demostrar-nos als seleccionadors que tens un lloc a l'equip", recorda Josep Magallon.

Dels 23 seleccionats, 18 són jugadors del VPC i enfront tindran la selecció més forta del grup. El combinat eslovè es caracteritza per la seva tradició de rugbi i la seva força bruta, fet pel qual el plantejament dels isards serà molt clar. L'altre seleccionador, Peter Lucas, ha avançat que "la tàctica que tenim és evitar el contacte, especialment en individualismes. En grups de dos o tres em sembla que podríem confrontar-los bé, perquè la tècnica d'Andorra sembla superior a la tècnica que tenen els jugadors d'Eslovènia".

Els isards buscaran iniciar la lligueta de la millor manera possible per ascendir, novament, a la conferència 1. El partit es podrà seguir a partir de les dues del migdia per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

75.101.173.236