MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 31º

El Temps Darrera previsió

Júnior Kobon no tornarà a jugar a Andorra

www.andorradifusio.ad

L'exjugador de l'Engordany Júnior Kobon no podrà tornar a jugar a futbol a Andorra. El comitè de competició ha resolt la privació definitiva de la seva llicència federativa arran de l'agressió al jugador de l'Atlètic d'Escaldes, Richy Hurtado.

Competició considera que Júnior Kobon ha comès una infracció molt greu i ha infringit dos articles del codi disciplinari, que fan referència a agressions que causen lesions i impliquen un detriment de la integritat física de la persona agredida.

Malgrat el penediment públic del jugador, el comitè ha decidit aplicar una de les màximes sancions possibles. A més, el jugador ha rebut 8 partits de sanció per l'agressió i la picabaralla posterior.

Hi ha disparitat de criteris en l'àmbit federatiu a l'hora de definir si la sanció impedeix Júnior jugar en qualsevol altre país. Ara, el jugador té l'opció de presentar un recurs al comitè d'apel·lació i podria anar més enllà portant el cas a la comissió jurídica esportiva i fins i tot a la justícia ordinària.

El jugador ja va manifestar a RTVA que la seva intenció és seguir residint i jugant al país després d'haver-s'hi casat al febrer. 

Informa: Joel Romero/Sergi Cano
Imatges: Arxiu-FAF

Informació relacionada

3.236.97.49