13º / 20º

La selecció d'hoquei juga un amistós contra Catalunya després de 7 anys sense competir

La selecció d´hoquei va tornar ahir a competir després de 7 anys. Va ser en un amistós contra Catalunya, al Trofeu Copa Constitució. El combinat nacional va perdre per 1 a 6. També es van enfrontar les seleccions sub-17 de tots dos països, amb triomf un altre cop per Catalunya, en aquest cas, 0 a 11.

Feia set anys que el Gran Carlemany no sonava abans d'un partit d'hoquei patins. Ahir, l´himne va precedir un partit amistós entre Andorra i Catalunya emmarcat dins la Copa Constitució.

Al quart d´hora de joc, Catalunya es va avançar amb un xut sec de David Ballesteros.

Pocs minuts després, arribava l´empat per Andorra. Jugada personal de Marc Pallarès, que feia pujar l'1 a 1.

L´alegria, però, va durar poc. Reacció ràpida de Catalunya per tornar a avançar-se amb un gol de Miquel Serret.

Abans del descans, el tercer dels catalans. Assistència de David Ballesteros i gol de Joan Ramon Serret.

Al segon temps, l´1 a 4. Xut creuat d´Àlex Cantero.

A partir d´aquí, els quadribarrats van posar la directa. El cinquè va arribar de la mà de Marc Ortells.

I a 3 minuts del final, es tancava el marcador, amb diana de Marc Palazón.

Al final, victòria de Catalunya per 1 a 6 en el retorn de la selecció d´hoquei patins. Abans del duel entre les seleccions absolutes, es va disputar el mateix partit en la categoria sub-17. El partit també va acabar amb triomf català, en aquest cas per 0 a 11.

Informa:Xavi Bonet    Imatge: Marc Oferil