10º / 19º

L’Andorra s’estavella contra l’Amorebieta (3-0)

El Futbol Club Andorra ha encaixat la primera derrota de la tempo

El Futbol Club Andorra ha encaixat la primera derrota de la temporada aquesta tarda a Lezama, contra l’ascendit Amorebieta, per un contundent 3 a 0.

Eder Sarabia ha repetit gairebé el mateix onze titular del darrer partit contra el Cartagena, amb l’única novetat de José Marsà en el lloc d’Adri Vilanova a l’eix de la defensa. Els tricolors han dominat des de l’inici i han gaudit de la primera ocasió al minut 1, amb un xut de Diego Pampín des de la frontal que ha sortit desviat per ben poc. Rubén Bover i Ivan Gil també han disposat d’oportunitats per marcar en els primers 10 minuts. L’Amorebieta ha estat molt més efectiu i en la segona arribada s’ha posat per davant, amb una rematada de cap de Jauregui al minut 38.

La segona part no podia començar de pitjor manera per als tricolors, que han encaixat el segon gol en una badada defensiva aprofitada per Eraso al minut 52. Els d’Eder Sarabia han controlat la possessió, però no han trobat la manera de fer mal davant un rival molt ben organitzat. Álvaro Martín, que havia entrat al camp en el lloc de Bover, ha tingut l’ocasió més clara de la represa amb una rematada que s’ha estavellat contra el travesser. Ja en el temps afegit, l’Amorebieta ha fet el tercer amb un xut de Sibu des de fora de l’àrea.

L’Andorra ocupa ara la sisena posició provisional a la taula, amb dues victòries i una derrota. Diumenge vinent rebrà el Tenerife a l’Estadi Nacional, a partir de les dues de la tarda.