/ 16º

L'Encamp tanca la UEFA Futsal Cup amb un regust agredolç

El Futbol Club Encamp va tancar ahir la participació a la UEFA Futsal Cup amb una derrota previsible davant del campió italià, el Pescara, i un regust agredolç per no haver pogut aconseguir cap victòria en els tres partits disputats. El campió andorrà iniciarà ara una nova etapa, sense Luis Marimón a la banqueta.
Encamp i Pescara representen dues realitats oposades. El campió andorrà és l´exponent del futbol sala amateur. El seu rival ahir és el campió d'una de les millors lligues del món i compta amb un pressupost de més de tres milions d'euros. Dos mons diferents que es trobaven ahir al Serradells en el darrer partit de la fase preliminar de la UEFA Futsal Cup amb tot ja decidit.

L´objectiu era que les diferències no fossin tan grans a la pista i l´Encamp ho va aconseguir durant molts minuts. El Pescara, però, va marxar al descans amb quatre gols.

A la represa, els italians van necessitar fins a 12 minuts per tornar a marcar, davant un Encamp que es va defensar amb coratge i que va buscar el gol de l´honor amb Marçal Raventós com a jugador més incisiu.

Al final, victòria per 6 a 0 per al Pescara. L´Encamp tancava la UEFA Futsal Cup amb un regust agredolç i la sensació que podia haver aconseguit alguna victòria.

Després de la competició europea, l´Encamp obre una nova etapa. Luis Marimón torna al futbol sala italià, com a segon entrenador del Real Rietti, i Dani Bazán penja els guants. El comiat del capità va ser el moment més emotiu de la nit.

Com en el conte de la Ventafocs, l´Encamp torna avui a la seva realitat, la del futbol sala amateur. Ho fa després d´haver tastat per uns dies un món ben diferent. Una oportunitat, sobretot, per continuar progressant.

Informa: Joan López Imatges: Jordi Seabra