16º / 27º

L'FC Andorra suma la segona victòria consecutiva i surt de la part baixa de la taula

Tarda rodona per al Futbol Club Andorra, que ha aprofitat el partit que tenia ajornat contra el Molletense per sumar la segona victòria consecutiva i sortir de la part baixa de la taula. Riera, amb un hat-trick, ha decidit un partit que ha mantingut la incertesa fins als darrers minuts.

El partit no podia començar millor per a l´Andorra. Als 10 minuts de joc, Riera ha vist avançat el porter del Molletense i l´ha superat per alt amb un toc de qualitat.

L´alegria ha durat poc als tricolors. Només dos minuts després, l´àrbitre assenyalava el punt de penal per una falta de Víctor Hugo dins l´àrea. Matito xutava ajustat al pal i posava l´empat a un al marcador.
L´Andorra no ha tornat a crear perill durant la primera meitat davant un Molletense més intens i agressiu, que ha desaprofitat una ocasió molt clara per avançar-se abans del descans.

A la represa Justo Ruiz ha fet entrar Marc Ferré i Arturo i l'equip ha canviat de cara. Al minut 2 de la segona part Riera donava el primer avís amb aquesta espectacular rematada que Marcos ha pogut desviar a córner.
Arturo ha tingut l´ocasió més clara per desfer l´empat al minut 19, però no ha encertat en la definició.

L´Andorra buscava el gol amb insistència, però la igualtat s'ha mantingut fins a les acaballes del partit. Al minut 81, Riera es feia espai dins l'àrea i tornava a posar per davant l'Andorra amb una nova genialitat. A un minut per acabar, el davanter portuguès no desaprofitava un u contra u davant de Marcos i feia el 3 a 1 definitiu.

Amb la segona victòria consecutiva, l´Andorra surt de la part baixa i ara és onzè a la taula. Els tricolors tenen una bona oportunitat de seguir sumant en els dos propers compromisos, que també seran a casa, contra el Sants i el Farners.

Informa: Joan López Imatge: Jordi Seabra