MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

La lleva més prometedora del futbol femení 

www.andorradifusio.ad

Darrere la selecció femenina sub-16, que va enlluernar en el darrer torneig de desenvolupament a Malta amb dues victòries contra Montenegro i les amfitriones, hi ha una lleva molt prometedora de futbolistes. Fa tres anys que juguen juntes, amb Catia da Silva i Jordi Roca com a tècnics. En el primer van ser campiones de lliga en futbol 7, el segon van competir en futbol 11 amb equips de nois i aquesta temporada són líders del seu grup a la lliga catalana cadet, amb 20 victòries en 20 partits. 

La jugadora Núria Ollé creu que l'equip està molt unit i que treballa molt. A més, Ariadna Valdivia assegura que "ens portem molt bé entre totes". I la jugadora Carla Ber considera que una de les claus d'aquesta compenetració és "l'ambició que tenim i l'actitud que hi posem". 

Per la seva banda, l'entrenadora de l'ENFAF cadet, Catia da Silva, valora que totes les jugadores tenen moltes qualitats.  

"Són bones ja des de petites i després els entrenaments amb el Jordi Roca i amb mi les exigim molt i treballem molt tàcticament"

Catia da Silva, entrenadora de l'ENFAF cadet

Fa dues temporades van ser campiones de la lliga catalana en futbol-7, un fet que les ha unit encara més, i la passada van competir en la lliga masculina infantil de futbol-11

Aquesta temporada són líders amb 20 victòries en 20 partits.

"Contra els nois era tot més físic, eren ràpids, i ara es nota contra les noies. Portem molts partits i tot victòries, però es practica molt bon joc i l'actitud de les jugadores és excepcional"

Catia da Silva, entrenadora de l'ENFAF cadet

D'altra banda, les noies agraeixen la tasca dels seus entrenadors i de poder passar junts aquesta temporada. Volen ser un exemple per les jugadores més petites, i fins i tot per les grans. 

Amb tot, desitgen mantenir l'equip molts anys més i continuar jugant juntes.

Informa-Imatges: Joan López