MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Llobera busca un mínim de 80.000 euros per poder participar al Dakar

www.andorradifusio.ad

La pilot de motos Margot Llobera s'ha marcat el 8 de setembre per decidir si anirà al Dakar aquest gener. Necessita un mínim de 80.000 euros, que ara no té per poder participar-hi. Aquest dimarts ha estat a l'Obert per vacances per parlar d'aquest somni que podria arribar a ser realitat. Ella diu que té tres arguments que la poden ajudar finalment a aconseguir-ho.

"El primer (motiu) és que seré la primera andorrana, noia, en anar-hi de la història. El segon és que, probablement, sigui la persona més jove d'aquesta edició. El tercer és que seré la dona més jove en anar-hi de la història del Dakar". Llobera té davant seu el repte d'anar al Dakar, però no té el finançament per fer-ho. A l'Obert per Vacances de Ràdio Nacional ha parlat de com ho està intentant aconseguir. Ha fet un vídeo on parla del seu somni de fer el Dakar a través d'una plataforma anomenada Elles són d'aquí on moltes dones s'anuncien per poder aconseguir diners a través de les xarxes per poder fer realitat els seus objectius esportius.

En una competició professional com aquesta, tot passa pel finançament. Llobera necessita uns diners que ara no té. "Per anar bé, amb un marge d'uns 30.000 euros per si de cas, perquè és l'Aràbia Saudita i pot passar de tot, per exemple si et quedes tirat algú t'ha d'anar a buscar i no saps quant et cobrarà, (necessito) uns 150.000 euros. Anant-hi molt i molt pelats, uns 80.000 euros", detalla.

El 8 de setembre és la data límit per decidir si hi va. No hi anirà per anar-hi. De moment ja ha fet la inscripció, però falta el gros del capital. Llobera seguirà preparant-se mentre espera aquest ajut econòmic per poder ser a la sortida el 5 de gener a l'Aràbia Saudita.

Informa: Jordi Lorente
Imatges cedides: Margot Llobera / Doble A

Torna a escoltar l'entrevista a Margot Llobera, a la carta, al podcast de l'Obert per Vacances:

3.94.202.172