/ 16º

El Lusitans lidera amb autoritat la Lliga després de dues jornades

Dues victòries en dos partits. Deu gols a favor i cap en contra. El Futbol Club Lusitans ha començat la Lliga nacional amb un domini incontestable. Només el Futbol Club Santa Coloma, de Richard Imbernón, li segueix el ritme després de les dues primeres jornades.
S´esperava que la Unió Esportiva Santa Coloma posaria més resistència ahir davant del Lusitans a Aixovall, però l´equip de Carlos Sánchez ja tenia sentenciat el partit abans del descans. Luis Dos Reis, en dues ocasions, i Bruninho, van deixar el partit coll avall amb un 3 a 0 al primer temps. Cristian Martínez i Riera arrodonien la maneta a la represa. Només el Futbol Club Santa Coloma suma també dues victòries als dos primers partits. Els de Richard Imbernón va resoldre el clàssic jugat a Alàs amb dos gols a les acaballes del segon temps. Alejandro posava per davant als colomencs al minut 78 i Marc Pujol feia el segon gol de falta directa en dos partits. Els altres dos partits es van decidir per la mínima. Joao Pedro Lopes va fer el gol de la victòria de l´Inter d´Escaldes al partit que l´enfrontava al Principat. I l´Ordino ja sap què és guanyar a primera divisió. L'acabat d'ascendir va celebrar el primer triomf a la màxima categoria davant de l´Encamp, amb un gol de Fatsini.Informa: Joan López