/ 13º

Marató de partits en el 12è Torneig Internacional de l'Andorra Hoquei Gel

El Palau de Gel de Canillo acull durant tot el cap de setmana la dotzena edició del Torneig Internacional organitzat per l'Andorra Hoquei Gel. 10 equips han pres part en una autèntica marató de partits des de divendres.

Són partits de format més reduït, amb una sola part de vint minuts, però el ritme és frenètic. L'Andorra Hoquei Gel competeix amb dos equips en un cartell que en té un total de 10, la majoria arribats de França però també amb un representant de Barcelona. Després de set victòries en els set primers compromisos, el primer equip de l'Andorra Hoquei Gel ha cedit un empat contra el Clermont.

Els andorrans han remuntat un gol en contra i s'han posat per davant 1 a 3, amb dos gols d'Oriol Boronat i un de Gerard Àvila, però el Clermont ha arribat més fresc al final i ha aconseguit empatar a tres. Més enllà dels resultats, el torneig serveix per promocionar una disciplina que a poc a poc va guanyant presència.

Pendent de la confirmació definitiva per motius de finançament, el torneig de desenvolupament de la IHF a Alemanya, que té previst disputar Andorra al novembre, passarà de tenir quatre a sis seleccions.

Informa i imatges: Joan López