/ 11º

Marcos Sanza guanya la 10a edició de la cursa popular Anyós Park

Marcos Sanza ha estat el guanyador de la 10a edició de la cursa popular Anyós Park en el recorregut de 10 quilòmetres. Ho ha fet traient-li gairebé 2 minuts al segon classificat, Nahuel Carabaña. En la categoria femenina, Anna Artal ha estat la més ràpida.

Amb sortida i arribada a la plaça de les Fontetes, els carrers de la Massana han viscut la victòria de Marcos Sanza en la cursa de 10 quilòmetres amb un crono de 32 minuts i 24 segons. Malgrat que l'any passat no hi va poder estar present, el corredor acumula 8 victòries en 10 anys.

Anna Artal ha liderat la categoria femenina en tot moment fins a arribar a la meta amb un temps de 42 minuts i 48 segons. Una veterana en aquesta cursa que destaca la dificultat del nou recorregut.

La participació d'enguany amb 575 corredors ha patit una davallada respecte de l'edició anterior, en la qual hi va haver 710 inscrits. Per als corredors amb cotxet, el nou recorregut també suposa una dificultat afegida.

La cursa ha mantingut el caràcter solidari amb una recollida d'aliments per a Càritas. A més, la recaptació de la venda de dorsals de la cursa infantil va adreçada íntegrament a la Creu Roja.

Informa: Marc Pérez
Imatge: Pere Besolí