10º / 19º

Massa càstig per a l'Inter d'Escaldes (0-4)

Els escaldencs han estat eliminats de la Conference League després de caure golejats en la tornada de la segona ronda per l'AEK d'Atenes. Els de Felip Ortiz han disposat de nombroses ocasions per obrir la llauna, però s'han trobat amb uns grecs més efectius.

L’Inter d'Escaldes ha quedat eliminat de la Conference League després de perdre contra l'AEK d'Atenes al Nacional, per 0 a 4. Els de Felip Ortiz diuen adeu a la competició europea havent marcat 9 gols en 4 partits i plantant cara a un dels favorits a endur-se el títol.

El partit ha estat força mogut, sobretot fora de la gespa, després d'alguns incidents entre els aficionats grecs i els membres de seguretat i la policia a l'inici del partit. A més, també s'han pogut veure algunes bengales durant el compromís, tot i això, no hi ha hagut més transcendència.

L'Inter ha sortit a totes i al minut 18, Domi ha tingut una ocasió molt clara dins de l'àrea que s'ha estavellat al travesser i en la rematada posterior De la Torre s'ha trobat amb Strakosha. Un minut més tard, els escaldencs han disposat d'una nova ocasió que ha sortit fora per poc

Al 29, una jugada aïllada de Garcia ha finalitzat amb el primer gol de la tarda. Lluny d'arronsar-se, els d'Ortiz han buscat el domini de la pilota i, poc abans del descans, De la Torre ha tornat a tenir l'empat, però Strakosha l'ha salvat amb una mà miraculosa.

A la represa, el guió s'ha mantingut amb un Inter buscant la igualada i uns grecs ben plantats. L'AEK ha començat a trobar forats i ha aprofitat les errades en defensa i al 74, Garcia feia el segon en una acció dins de l'àrea.

Al 83, Amrabat guanyava una pilota a l'espai i amb un xut encreuat feia el tercer de la tarda. Tres minuts més tard, Garcia feia el seu hattrick particular per al 0 a 4 final. Un càstig dur que deixa els escaldencs fora de la Conference League, però amb el cap ben alt per haver plantat cara a un dels candidats a endur-se el títol.

Foto cedida: Inter d'Escaldes