16º / 22º

Massa càstig per a l’UE Santa Coloma (0-3)

El Midtjylland de Dinamarca ha encarrilat la classificació en la segona ronda prèvia de la Champions després de superar per 0-3 l’UE Santa Coloma en el partit de l’anada disputat aquesta nit de dimarts a l'Estadi Nacional. El marcador final ha estat un correctiu massa dur per als colomencs, que han plantat cara i han gaudit d’ocasions per perforar la porteria danesa.

Les primeres arribades han estat per a l’equip de Boris Antón i Joaquín ha xutat desviat per poc en el primer atac del campió andorrà. Els danesos s’han avançat al minut 11 després d’un córner amb successives rematades i refusos, fins i tot del travesser, que Franculino ha acabat introduint a la porteria de Juanpe en el cinquè intent.

Mohedano ha creat perill en un córner molt tancat, però els danesos s’han tornat a mostrar més efectius en una acció de Jensen per la banda dreta amb assistència per al senegalès Diao, que ha afusellat el segon del Midtjylland.

Molina ha tingut la darrera ocasió de l’UE al primer temps, amb una rematada ben resolta per Ólafsson sota els pals.

A la segona meitat el Midtjylland ha trobat més espais. Ólafsson ha desviat de punys l’ocasió més clara de l’UE Santa Coloma, a peus de Bilal, i tot seguit ha arribat el tercer dels danesos. Simsir, que poc abans havia enviat la pilota al travesser, ha superat per alt Juanpe i ha fet pujar el 0 a 3 definitiu al minut 63.

La tornada es jugarà dimecres vinent a Dinamarca.