/ 15º

Massa càstig a Las Palmas (2-0)

El Futbol Club Andorra ha encaixat la segona derrota consecutiva

El Futbol Club Andorra ha encaixat la segona derrota consecutiva a la lliga SmartBank aquesta nit a l’Estadi de Gran Canària, contra un Las Palmas més efectiu. L’equip d’Eder Sarabia, amb les novetats de Nico Ratti sobre els pals, Petxarroman formant parella amb Adrià Vilanova a l’eix de la defensa i Marc Fernández com a referència en atac, ha sortit al camp amb un plantejament valent i ha tingut una ocasió claríssima per avançar-se al minut vuit de joc, en una rematada a boca de canó de Marc Fernández, que Alvaro Valles ha rebutjat amb el genoll.

El decorat ha canviat a partir del minut 20, primer amb una rematada al travesser de Curbelo i tot seguit amb el primer gol del Las Palmas, després d’una gran assistència de Moleiro que Marc Cardona no ha desaprofitat. L’Andorra patia i Ratti ha evitat el segon dels insulars en un u contra u davant d'Álvaro Jiménez. Abans del descans, Marc Fernández ha tornat a topar-se amb un inspirat Valles.

L’Andorra ha continuat buscant el gol a la represa, davant un Las Palmas que ha generat perill amb transicions ràpides. Sarabia ha mogut la banqueta, primer amb l’entrada de Carlos Martínez i Pampín, i després amb Ivan Gil i Jandro. Tot i dominar, els tricolors no han gaudit d’ocasions clares, tret d’un xut de Marc Fernández que ha marxat per sobre del travesser després de tocar en un rival. La sentència ha arribat al minut 88, en un penal comès per Altimira que Marc Cardona ha convertit en el 2-0 definitiu després d’enganyar Ratti des dels onze metres. Ja en el temps afegit, Adrià Vilanova ha tingut una última ocasió per a l'onze de Sarabia, que també ha malbaratat Valles.

L’equip tricolor tanca les tres sortides amb què s’ha estrenat a la divisió de plata amb un balanç d’una victòria i dues derrotes, tot pensant ja en l’esperat debut a l’Estadi Nacional de diumenge vinent, contra el Granada.