/ 11º

El MoraBanc no aixeca cap i perd contra el Lokomotiv Kuban (76-86)

El MoraBanc ha perdut la imbatibilitat a casa davant un Lokomotiv Kuban molt seriós. Els tricolors han anat a remolc durant tot el partit i els russos, amb un gran Errick McCollum autor de 30 punts, han castigat el mal moment del MoraBanc. A més, l'equip ha patit un dels pitjors arbitratges de la temporada que s'ha traduït en l'expulsió de Navarro i 30 tirs lliures dels visitants.

És la cinquena derrota consecutiva de l'equip i arriba davant el Lokomotiv Kuban en la desena jornada de l'Eurocup. Els tricolors han sortit a la pista sense Guille Colom, positiu per Covid-19.

Des de l'inici, els russos han mostrat la seva superioritat trobant molts espais en la defensa i controlant el partit. L'aparició d'Errick McCollum, amb 30 punts i un 34 de valoració, ha obert escletxa al marcador fins al 13 a 24.

L'equip ha arribat a perdre de 19 punts al segon quart, però l'entrada de Moussa Diagne a pista ha permès guanyar caràcter i intensitat. Al senegalès s'ha afegit Codi Miller-McIntyre, autor de 20 punts i 8 assistències, per retallar diferències amb un parcial de 16 a 3. Al descans, 46 a 51.

El pas per vestidors ha esperonat l'equip dirigit per Branko Maksimovic. En un partit sense grans complicacions, els àrbitres han estat protagonistes expulsant Ibon Navarro i assenyalant nombroses faltes personals i antiesportives. Aquest escenari ha acabat de trencar els esquemes tricolors i ha servit perquè els russos marxessin al marcador. Al final del tercer quart, 61 a 72,

El Morabanc ha tirat més de cor que de joc amb percentatges molt dolents en el llançament. El Lokomotiv ha agafat les regnes del duel i la fortalesa d'Alan Williams sota cistella ha sentenciat. Al final, 76 a 86.

Els tricolors se situen quarts a la classificació, amb 5 victòries i 4 derrotes. El pròxim partit arribarà aquest dissabte a les sis de la tarda al Poliesportiu contra el BAXI Manresa.

Informa: Joel Romero
Fotografia: Kevin Ribeiro