12º / 20º

MoraBanc Andorra 81 - Movistar Estudiantes 76

Desena victòria del MoraBanc Andorra a la lliga ACB. Un triomf que apropa encara més l'equip a la permanència. Davant Estudiantes, només valia guanyar, però a més, pel que pugui passar, s'ha aconseguit capgirar el 'bàsquet-average'.

Als primers minuts, els dos equips van començar amb més errades que no pas encerts. Costava de trobar un joc fluid, però mica en mica, s'hi va anar posant remei. Amb tot, 20 a 12 al final del primer quart.

Una diferència que Estudiantes va retallar al segon parcial. Amb un 17 a 22, els madrilenys es van apropar a només 3 punts per donar pas al descans.

Al segon temps, la igualtat regnava al marcador del Poliesportiu. El MoraBanc mirava de marxar, però cada vegada que ampliava la diferència, Estudiantes tornava a retallar.

Això va durar fins al final del partit, però l'Andorra, liderat per un Jawai immens, 21 punts en el seu millor partit amb el MoraBanc, va aconseguir arribar al tram decisiu en millor dinàmica. A banda de l'australià, important paper també de Stojanovski, amb 15 punts en el dia de la seva reaparició després de dues jornades lesionat. El macedoni va convertir un triple en un moment decisiu que bé pot valer una permanència a la millor lliga d'Europa.

Informa: Xavi Bonet               Imatges: Lliga Endesa