/ 18º

El MoraBanc Andorra, sense arguments davant el Lenovo Tenerife (66-79)

El MoraBanc Andorra, molt desencertat i oferint una imatge molt trista, ha sumat aquest dissabte la dissetena derrota de la temporada (8/17), tercera consecutiva, després de perdre 66-79 davant el Lenovo Tenerife. El conjunt canari, al descans, ja deixaria el partit encarrilat (27-40) amb un destacat Gio Shermadini, MVP amb 23 punts, 10 rebots i un 37 de valoració. Tyson Pérez, el millor del MoraBanc amb 13 punts, 5 rebots i un 18 de valoració.

El MoraBanc Andorra segueix encallat en les vuit victòries. Des de l’aturada de la competició ja són tres les derrotes consecutives que encadena el conjunt del Principat. Després de caure contra el Reial Madrid i donar una imatge molt pobre a la pista del Zunder Palència, l’equip de Natxo Lezkano ha sumat aquest dissabte una nova clatellada davant el Lenovo Tenerife. El conjunt canari, molt superior als tricolor, deixaria el partit vist per a sentència al descans. A falta de nou jornades per al final, el MoraBanc segueix mantenint el coixí de dues victòries respecte al descens a l’espera del que succeeixi en els enfrontaments d’aquest diumenge.

El partit ja no començaria massa bé per als interessos d’un MoraBanc Andorra absolutament desencertat davant d’un Lenovo Tenerife amb molt d'ofici i amb les idees molt clares. Jugant al ritme de Marce Huertas i amb els punts de Joan Sastre, l'equip canari arribaria a agafar una diferència d'onze punts (8-19) en un obrir i tancar d’ulls. Però l'entrada de Jean Montero per un desesperant Jerrick Harding amb la presència de Dos Anjos i Tyson Pérez faria reaccionar l'equip. Un 10-4 de parcial permetria al MoraBanc tancar el primer quart amb un ajustat 18-23.

El segon acte començaria amb un triple de Mihajlo Andric (21-23), però el Lenovo Tenerife continuaria penalitzant els dubtes i les males decisions d'un MoraBanc perdut després de rebre un 9-17 de parcial al segon quart amb 10 punts i 4 rebots de Gio Shermanini. Al descans, males notícies i pitjors sensacions per a l'equip de Natxo Lezkano (27-40).

Després de passar pels vestidors el MoraBanc es mostraria una mica més contundent en defensa. Un 4-0 de sortida amb els punts de Marín Maric deixaria els tricolor a nou punts de diferència (31-40) però el Lenovo Tenerife frenaria en sec la petita reacció andorrana després d’un 8-12 de parcial (37-52). 48-61 al final del tercer quart. A deu minuts per al final, vivint de les rendes, el Lenovo Tenerife, dominador absolut del partit, mantindria a ratlla un trist MoraBanc Andorra que, molt lluny de la seva millor versió, en cap moment tindria opcions de victòria fins al 66-79 final.

El MoraBanc rebrà el proper dissabte la visita del Casademont Saragossa  (20:45h), rival directe en la lluita per la permanència, en directe a Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino