/ 16º

El MoraBanc Andorra, sense arguments a Sevilla (69-61)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la tretzena derrota

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la tretzena derrota ACB de la temporada (10-13) a la pista d’un Coosur Real Betis en zona de descens. Arribant a perdre de 16 punts (52-36) a l’inici de la segona meitat, els tricolor, sense joc ni incert, ho intentarien a la desesperada en l’últim quart. Clevin Hannah, el millor dels andorrans amb 13 punts, 5 assistències, 11 de valoració. Nick Kay, MVP amb 10 punts, 8 rebots, 23 de valoració.

Pel que s’ha vist al Municipal de San Pablo, per la imatge que ha ofert el MoraBanc Andorra, una de les pitjors del curs, sembla clar que l’equip tricolor no ha paït encara la recent eliminació europea. Pocs dies després, els d’Ibon Navarro tenien entre cella i cella recuperar el camí de la victòria a l’ACB en la lluita final per intentar disputar els Playoff, l’únic objectiu que li queda al conjunt andorrà a partir d’ara. Ara bé, la derrota d’aquest diumenge, i sobretot les sensacions que ha deixat l’equip, no criden a l’optimisme.

El Coosur Real Betis, més necessitat, amb més urgències, sortiria al partit més decidit i amb les idees més clares. Els primers atacs estarien marcats per l’encert d’uns i d’altres des del triple (6-6) però els locals ràpidament agafarien la davantera en el marcador i ja no la deixarien escapar en cap moment. El MoraBanc, per la seva part, començaria amb evidents signes de feblesa defensiva (15-8). En atac, sense trenar una sola jugada, els d’Ibon Navarro s’agafarien al triple (5/9), i sort de l’encert inicial de Palsson i David Jelinek des del 6,75 que deixaria el MoraBanc a només dos punts de diferència (16-14). El Betis tornaria a castigar aprofitant les pilotes perdudes dels tricolor (20-14) però un triple final del MoraBanc deixaria un ajustat 20-17 al final del primer acte. La tònica del partit no variaria amb el pas dels minuts. Malgrat l’ajustat 34-31 en el marcador, un 8-2 de parcial permetria al conjunt de Joan Plaza arribar al descans amb una renda de 9 punts (42-33), aleshores la màxima en tot el partit.

Però la situació empitjoraria encara més a l’inici de la segona meitat. Després de sortir de vestidors, un 10-3 de parcial deixaria un -16 (52-36) pels interessos d’un MoraBanc Andorra que seguiria sense despertar. Els d’Ibon Navarro encara aconseguirien arribar vius a l’últim quart (59-46). De fet, un 0-6 de sortida deixaria els tricolor a només 7 punts de diferència (59-52) però l’aparició final de Jerome Randle acabaria amb tota esperança andorrana en un partit per a oblidar (69-61).

La propera cita del MoraBanc Andorra arribarà aquest dimecres a la pista de l’URBAS Fuenlabrada (20:30h), partit pendent de disputar de la 20a jornada de la Lliga Endesa, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.