/ 16º

El MoraBanc Andorra desconnecta davant el Casademont Saragossa (83-98)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest divendres la cinquena derrota

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest divendres la cinquena derrota ACB del curs (6/5) després de caure de manera rotunda contra un Casademont Saragossa liderat per Dylan Ennis (22 punts). Els tricolor, sense controlar el ritme del partit en cap moment, es quedarien pràcticament sense opcions a l’inici de la segona meitat (48-67). David Jelinek (20 punts) i Oriol Paulí (19 de valoració), els millors del conjunt andorrà.

El MoraBanc Andorra arribaria al partit d’aquest divendres, partit ajornat de la 9J ACB, en una bona dinàmica (tres victòries consecutives) davant d’un rival què, fins ara, només sumava dues victòries i no sabia el que era guanyar a domicili. Aquest divendres, però, el Casademont Saragossa es mostraria molt superior al conjunt tricolor.

El primer quart estaria marcat per l’encert de tots dos equips. Amb intercanvi de cops i alternances constants en el marcador, els d’Ibon Navarro, avui sense Moussa Diagne i Tyson Pérez, tancarien el primer acte amb un mínim avantatge (28-25). Sense controlar el ritme de partit, el MoraBanc Andorra veuria com el Casademont Saragossa s’aniria creixent amb el pas dels minuts gràcies a l’aportació de dos homes: Dylan Ennis (22 punts) i Jason Thompson (14 punts, 12 rebots). El primer faria mal per fora mentre que el segon s’aprofitaria de les moltes facilitats locals per sumar sense oposició. El MoraBanc Andorra, liderat per David Jelinek i Oriol Paulí, arribaria al descans amb un preocupant 46-55 i amb la necessitat de fer una passa endavant en defensa.

La reacció, però, no arribaria. De fet, a l’inici del tercer quart, el Casademont Saragossa dictaria sentència després de signar un parcial acumulat d’11-31. El MoraBanc Andorra, arribant a perdre de 19 punts (48-67), encara seria capaç de protagonitzar una petita reacció (17-8 de parcial) que el permetria afrontar l’últim quart amb certa esperança (65-75). Els tricolor s’arribarien a col·locar a nou punts (70-79) però el Casademont Saragossa tornaria a posar terra pel mig fins al definitiu 83-98.

En un mes de desembre atapeït de partits, el MoraBanc Andorra tornarà a jugar aquest diumenge per afrontar el partit pendent de la 10J ACB a la pista del Delteco Guipúscoa (17h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.