/ 17º

El MoraBanc Andorra, estel·lar, es retroba amb la victòria a la Bombonera (91-72)

El MoraBanc Andorra, molt concentrat en defensa i en atac, ha sum

El MoraBanc Andorra, molt concentrat en defensa i en atac, ha sumat la setena victòria de la temporada a l’ACB (7/12) després de derrotar el Joventut Badalona per 91 a 72 en un partit què els tricolor trencarien al final del tercer quart (79-49). Amb la victòria d’aquest dissabte, segona consecutiva en la competició domèstica després de guanyar a la pista del Madrid, el MoraBanc agafa una mica d'oxigen respecte a les zones de descens. Oriol Paulí, MVP amb 20 punts i un 25 de valoració.

El MoraBanc Andorra ha sumat la seva tercera victòria en els últims quatre partits des de l'estrena de David Eudal com a primer entrenador. Si els del Principat van ser capaços de tallar d’arrel la dinàmica de cinc derrotes consecutives a l’ACB guanyant diumenge passat a la pista del Reial Madrid, aquest dissabte l’equip ha fet el mateix a casa trencant amb tres derrotes consecutives de local. El MoraBanc feia dos mesos que no guanyava davant del seu públic un partit ACB, des del passat 4 de desembre de 2021 amb un 86-73 contra el Monbus Obradoiro.

El MoraBanc Andorra en els últims compromisos ja ens tenia acostumats a grans inicis de partit i avui no seria diferent. Tancant molt bé el seu rebot i amb una aportació ofensiva molt repartida, el conjunt de David Eudal, molt sòlid, agafaria ràpidament la batuta del partit (21-10) 26-18 al final del primer quart.

Els tricolor, molt actius en defensa, anirien ampliant les diferències gràcies a les seves ràpides transicions (40-16) però la Penya s’agafaria al partit gràcies al seu encert des del triple (42-31). El MoraBanc Andorra, però, molt superior al Joventut, tancaria la primera meitat amb una bona renda (47-33).

Després de passar pels vestidors, el MoraBanc Andorra de David Eudal seguiria traient la millor versió de tots els seus jugadors destacant especialment l’aportació d’Oriol Pauli, Llovet, Arteaga o Drew Crawford en un tercer quart per a emmarcar què els tricolor, amb molt d’encert i una gran defensa, aprofitaren per trencar el partit agafant una renda de 30 punts (79-49).

Amb la feina feta i la victòria a la butxaca, el MoraBanc Andorra baixaria el pistó en l’últim quart fruit del cansament i les moltes baixes amb les quals afrontaven el partit. Al final, gran victòria del MoraBanc (91-72) que reacciona a la Lliga Endesa i agafa aire respecte a les zones de descens després de sumar la setena victòria del curs superant el Joventut una setmana després de derrotar el Madrid a domicili.

El MoraBanc es prepararà ara per visitar dimecres el Pionir de Belgrad (20:30h), la pista del Partizan de Zeljko Obradovic. La propera cita dels tricolor a l’ACB serà dissabte vinent, a la pista del Monbus Obradoiro (20:45h), rival directe dels andorrans, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.