/ 19º

El MoraBanc Andorra s'estrena a l'Eurocup amb derrota (76-82)

El MoraBanc Andorra s'ha estrenat a l'Eurocup 2020-21 amb

El MoraBanc Andorra s'ha estrenat a l'Eurocup 2020-21 amb una derrota a casa contra el Mónaco per 76 a 82. Ha estat en un duel desordenat, sense ritme i ple d'imprecisions per part de tots dos equips en el que els d'Ibon Navarro han anat de més a menys i de nou han pagat una mala recta final, un darrer quart que s'està ennuegant a l'equip en els darrers compromisos.

Després d'un primer quart d'igualtat absoluta (14-14) el Morabanc ha millorat en l'encert i ha ofert una bona versió per marxar al descans amb set punts d'avantatge (41-34). De fet la máxima diferència a favor ha estat tot just abans, un 41 a 31 després d'un triple de Kloof. Però el rival ha exigit molt a nivell físic al Morabanc, que no ha sabut consolidar ni avantatges ni sensacions i ha encarat el darrer parcial un punt per sota (58-59).

I tot i tornar a recuperar la iniciativa i situar-se 67 a 61, no ha sabut gestionar la part més espessa del duel. El Mónaco, en canvi, ha sabut rematar la feina de desgast amb un parell de triples que han desnivellat la balança en els darrers minuts.

Tot plegat acompanyat per alguna errada incomprensible andorrana sota cistella. Un pobre percentatge en tirs de dos punts -37%- a més de 15 pilotes perdudes no han ajudat gens davant un rival que ha estat només una mica més entonat. Hannah i Dime, amb 14 i 13 punts respectívament, han estat els més destacats del MoraBanc, que visitarà l'Antwerp belga en la jornada vinent.

Informa: Redacció