/ 16º

El MoraBanc Andorra es fa gegant a Badalona (84-94)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la tercera vict&ogra

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la tercera victòria de la temporada, segona consecutiva i primera a domicili, després de guanyar en la pista del Joventut Badalona per 84 a 94. Controlant el rebot i amb uns bons percentatges en el tir, els de Natxo Lezkano farien un partit molt complert que reforça la seva dinàmica. A destacar l’actuació de la parella interior amb Felipe Dos Anjos, MVP amb 15 punts, 8 rebots i un 24 de valoració, i Marin Maric autor de 16 punts i un 17 de valoració.

Després de les dues primeres victòries de local davant el Zunder Palència i el Monbus Obradoiro amb una remuntada d'aquestes que fan història, el MoraBanc Andorra ha fet un pas més en el seu creixement sumant aquest dissabte la primera victòria de la temporada a domicili en una pista on, de moment, en lliga, ningú havia estat capaç de guanyar.

I això que l'inici, més enllà del 0-2 amb una bona penetració de Rafa Luz, no seria gens prometedor. El MoraBanc Andorra sortiria al partit cedint en defensa, poc intens i amb poc encert en atac. La Penya, molt còmoda sobre el parquet de l'Olímpic de Badalona, començaria amb un 13-4 de parcial que obligaria a Natxo Lezkano a gastar el primer temps mort. A partir de llavors la tendència del partit canviaria radicalment. Els primers moviments del tècnic basc donarien els seus fruits, l'equip faria un pas en defensa i trobaria els punts de Tobias Borg, Dos Anjos o Markel Starks. Un 9-15 de parcial deixaria un 22-19 al final del primer quart.

El MoraBanc Andorra, de menys a més, passaria a dominar per complet el segon quart de la mà d'un Adam Somogyi estel·lar anotant i dirigint a l'equip. Un 8-20 de parcial deixaria una màxima (30-39) a favor d'un MoraBanc molt encertat des del triple i controlant la lluita en el rebot. Una reacció local posaria el 40-43 fins al 40-45 amb el qual s'arribaria al descans.

Però el MoraBanc no afluixaria després de passar pels vestuaris. Amb una aportació molt coral, amb els punts de Maric, Dos Anjos o Tyson Pérez, asfixiant en defensa al conjunt verd-i-negre, l'equip del Principat afrontaria l'últim quart amb una renda més què interessant (52-64). La Penya, contra les cordes, a la desesperada, pujaria línies en els últims deu minuts però el MoraBanc, dominador absolut del partit, no es posaria nerviós. Mostrant una versió molt sòlida, amb molt d'ofici i amb un gran Andrew Goudelock autor de 9 punts en l'últim quart en el seu últim partit com a tricolor, el MoraBanc acabaria sumant una victòria que reforça la dinàmica d'un equip què, per aquest camí, qui sap si podria lluitar per alguna cosa més que una permanència. Per cert, l'única taca del partit, la lesió muscular de Rafa Luz (84-94).

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar el proper diumenge rebent la visita del Baskonia de Joan Peñarroya en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Endesa en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.