/ 23º

El MoraBanc Andorra, quart de la lliga Catalana, en perdre a la darrera acció contra el Joventut de Badalona (77-78)

Cruel final el que li ha tocat viure al MoraBanc a la lliga

Cruel final el que li ha tocat viure al MoraBanc a la lliga Catalana. Una cistella al darrer segon de Brodziansky deixava els d'Ibon Navarro sense la tercera posició.

Els tricolors van sortir disposats a oblidar-se del partit contra el Baxi Manresa i van acabar els primers 20 minuts manant al marcador, 34 a 26.

La defensa badalonina va créixer en intensitat i això va dificultar molt les coses als tricolors. A més, els de Carles Duran van trobar l'encert de tres que els havia faltat els primers 20 minuts. El partit va estar ple d'imprecisions, com és habitual en pretemporada.

El Joventut va fer-se fort al rebot ofensiu i va aprofitar l'encert de Joel Parra per capgirar el marcador. Tot i això, Clevin Hannah va mantenir vius els tricolors que van arribar al darrer minut amb el partit igualat. En l'estira-i-arronsa, Codi Miller-McIntyre situava el MoraBanc per davant, 77 a 76, quan només faltaven 1,9 segons per acabar el partit. Tot i això, un revers al pal baix de Brodziansky va deixar sense premi l'esforç tricolor, després d'haver aconseguit una renda d'onze punts en alguns trams de partit.

Els de Navarro tanquen els primers compromisos oficials amb bones sensacions de cara a l'inici de lliga, el 18 de setembre a la pista del Betis.

Foto cedida: MoraBanc Andorra