/ 14º

El MoraBanc Andorra es queda sense opcions a València (91-76)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest divendres la primera derrota

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest divendres la primera derrota de la temporada a l’ACB (1-1) en un partit que s’ha decidit en l’últim quart. Els locals s’han aprofitat d’una desconnexió tricolor per trencar el partit després d’un 25-13 de parcial. Tyson Pérez, el millor del MoraBanc amb 18 punts, 9 rebots, 22 de valoració. Nikola Kalinic MVP amb un 24 de valoració.

Poc li ha durat al MoraBanc Andorra la imbatibilitat a la Lliga Endesa. Després de la gran exhibició del passat diumenge contra l’UCAM Múrcia, aquest divendres, en el partit corresponent a la segona jornada ACB, els d’Ibon Navarro, amb minuts per a Jelinek, Palsson i Paulí, han sumat la primera derrota davant, tot sigui dit, un dels equips més potents de la categoria.

I això què a l’inici del partit el MoraBanc dominaria l’electrònic durant molts minuts (6-10) però una reacció taronja des de la defensa amb 11-0 de parcial ho canviaria tot. 21-13 al final del primer quart. El València Basket amb el pas dels minuts seguiria ampliant les diferències (27-17) però si alguna cosa tenen els equips d’Ibon Navarro és que mai es desenganxen dels partits. Conduits per un gran Tyson Pérez, i amb l’encert exterior (7/15 en triples al descans) de Clevin Hannah i Haukur Palsson en aquest segon període, el MoraBanc remaria fins arribar a empatar el partit a 36. Un triple final de Martin Hermannsson deixaria un 39-36 al descans. Tot per decidir en la segona meitat.

De fet, durant el tercer quart la tònica del partit seria la mateixa. El València Basket, sempre per davant en el marcador, ho faria amb una renda mínima davant d’un MoraBanc Andorra que sempre trobaria resposta (66-63). Però quan semblava que s'aniria a un final ajustat, a un cara o creu, el València Basket es trobaria amb un final molt més plàcid del què es podria haver imaginat producte d’una desconnexió andorrana conjugada amb l’encert ‘che’ de Kalinic o Prepelic i a una certa permissivitat arbitral que acabaria amb la paciència d'un Ibon Navarro què, després de veure dues tècniques, enfilaria els vestuaris abans d’hora (91-76).

El MoraBanc Andorra tornarà a l’acció aquest diumenge, amb menys de 48 hores de descans, per disputar a la Bombonera el partit corresponent a la tercera jornada ACB contra l’Unicaja de Màlaga (12:30h).