/ 18º

El MoraBanc Andorra trepitja fort en la lliga (65-75)

L'equip del Principat segueix invicte en la Lliga Endesa desp

L'equip del Principat segueix invicte en la Lliga Endesa després de sumar aquest divendres la segona victòria de la temporada, primera fora de casa, guanyant 65-75 a la pista del Divina Joventut. La defensa andorrana en la segona meitat deixant a la Penya amb 26 punts ha estat clau en l'esdevenir del partit. Shayne Whittington, MVP amb 17 punts, 6 rebots i un 19 de valoració.

El MoraBanc Andorra segueix sumant per victòries els partits de Lliga Endesa. Després de derrotar en la primera jornada a l'UCAM Múrcia a la Bombonera, ara s'han estrenat a Badalona. Meritòria victòria de l'equip d'Ibon Navarro que perdia de deu punts a l'inici del primer quart i ha acabat amb un 4 de 25 en triples.

El Divina Seguros Joventut, que aquest divendres debutava a la Lliga Endesa, ha sortit a pista amb una marxa més i especialment encertat des de 6,75 amb tres triples consecutius que han deixat una màxima de deu punts (13-3) en un obrir i tancar d’ulls.

A les primeres de canvi Ibon Navarro ja s’ha vist obligat a demanar el primer temps mort. Amb l’entrada de Moussa Diagne, més l’encert ofensiu que ha aportat Dylan Ennis, l’equip del Principat ha anat retallant diferències a l’electrònic fins arribar a un ajustat 21-19 al final del primer quart. La igualtat entre els dos conjunts s'ha mantingut durant el segon quart amb un 39-38 al descans malgrat el 1/10 en triples del MoraBanc.

Després del pas pels vestuaris el conjunt andorrà ha sortit amb una altra energia, pujant les línies en defensa, pressionant i trobant espais per córrer al contraatac. Un parcial de 2-13 els deixava deu punts a dalt en el marcador (41-51). Malgrat un pèssim encert en el tir exterior, el conjunt del Principat ha seguit controlant el partit arribant amb un ajustat 53 a 56 al final del tercer quart. En els últims deu minuts el MoraBanc Andorra semblava que trencava el partit amb un 5-14 de parcial i un gran Shayne Whittington que deixava un 58-70 en el marcador però el Divina  Seguros Joventut no es donaria per vençut tan facilmente (63-70). En els últims instants, controlant els nervis, l'equip tricolor ha sabut tancar el partit i sumar la primera victòria fora de casa (65-75).

El MoraBanc Andorra buscarà la tercera victòria consecutiva en lliga aquest diumenge (17h) al Palau Blaugrana en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.