/ 13º

El MoraBanc B supera l'Alfindén 95 a 86 i confirma el bon inici de lliga

El MoraBanc B ha superat amb claredat l'Alfindén aquest diumenge per 95 a 86. El conjunt de Xavi Luque suma el quart triomf de la temporada i se situa a la part mitjana de la taula de la lliga EBA.

Els tricolors han sortit amb les idees clares i han dominat la primera meitat per 47 a 35.

L'encert de Sani Campara a la direcció de l'equip ha tornat a ser vital per als interessos andorrans, ja que el base ha tancat el partit amb 31 punts i un 29 de valoració.

El jove base bosnià ha tingut l'ajuda de dos escuders de luxe com són Hugo Bartolomé, amb 23 punts, sense errar cap llançament de dos i 7 pìlotes recuperades, i Cinto Gabriel, que ha anotat 15 punts i ha agafat 13 rebots.

El bon partit dels de Xavi Luque els ha permès arribar al darrer quart amb 18 punts de diferència. Tot i això, els aragonesos han accelerat als darrers deu minuts i han reduït distàncies fins al 95 a 86 definitiu.

L'entrenador es mostra satisfet per la "quarta victòria de la temporada i molt content perquè en els sis partits hem competit".

La victòria permet als tricolors mantenir les bones sensacions deixades aquest inici de temporada i l'equip se situa sisè a la taula empatat a victòries amb el tercer classificat.

El pròxim partit del MoraBanc B serà dissabte a la pista del Sant Josep.

Imatges: F. Montero / J. Romero