/ 15º

El MoraBanc domina el Turk Telekom Ankara (98-75)

Els tricolors han sumat la quarta victòria a l'Eurocup

Els tricolors han sumat la quarta victòria a l'Eurocup, gràcies a una exhibició ofensiva. Els d'Ibon Navarro han anotat 13 triples i repartit 21 assistències, en una de les actuacions més destacades del curs. Codi Miller-McIntyre ha estat el millor del MoraBanc, amb 14 punts i un 25 de valoració.

Festival anotador en la sisena jornada de l'Eurocup al Poliesportiu, entre el MoraBanc Andorra i el Turk Telekom Ankara. La tornada a l'Eurocup, després de les finestres FIBA, ha estat una autèntica exhibició dels d'Ibon Navarro.

Els tricolors han sortit molt endollats des d'un bon inici, sobretot amb els punts de Nacho Llovet i Mario Nakic. El primer quart ha estat un estira-i-arronsa de triples, amb 10 llançaments anotats pels dos equips. L'encert local ha permès obrir escletxa al marcador, amb un 29 a 18 al final dels primers 10 minuts.

Al segon, l'equip ha sortit reforçat i ha ampliat diferències, amb un gran Drew Crawford anotant dos triples consecutius en el seu primer partit després de la lesió. Els tricolors s'han situat amb un +22, però els rebots ofensius d'Octavius Ellis han donat aire als turcs. En la darrera acció del quart, Moussa Diagne ha sortit de la pista lesionat, amb una punxada als isquiotibials de la cama esquerra. Al descans, 51 a 34.

El pas per vestidors ha esperonat els visitants, gràcies al control del rebot i un gran Aaron Harrison, màxim anotador del partit amb 20 punts. Tot i això, les rotacions han capgirat el ritme i el MoraBanc ha trobat espais per còrrer. Al final del tercer quart, 68 a 55.

El darrer parcial ha estat completament dominat pels d'Ibon Navarro, amb l'entrada en escena de Clevin Hannah, autor de 14 punts i un 18 de valoració. Els turcs no trobaven solucions a la bona circulació tricolor i han aparegut jugadors com Conor Morgan i Codi Miller-McIntyre per sentenciar el partit. El nord-americà ha estat el millor jugador del MoraBanc, amb 14 punts, 5 rebots, 6 assistències, 3 pilotes robades i un 25 de valoració. Al final, 98 a 75, i quart triomf dels tricolors a l'Eurocup.

Els d'Ibon Navarro se situen quarts al grup, amb 4 victòries i 2 derrotes. El pròxim partit de competició europea serà dimarts vinent al Poliesportiu contra el Lietkabelis, però abans els tricolors viatjaran fins a Lugo per enfrontar-se al Río Breogán aquest diumenge.

Informa: Joel Romero