/ 16º

El MoraBanc suma la tercera victòria consecutiva en la Lliga Endesa

El MoraBanc suma la tercera victòria consecutiva en la Lliga després de guanyar el Movistar Estudiantes per 69 a 65. Un parcial de 10-0 al final del partit ha permès aconseguir el 12è triomf de la temporada.

Demostració de caràcter i personalitat del MoraBanc davant el Movistar Estudiantes. Els d'Ibon Navarro s'han imposat en un partit tancat, on cap jugador tricolor ha superat els 10 punts, per 69 a 65.

Els madrilenys han estat contundents al pal baix amb set taps i han disminuït el ritme del partit, cosa que ha posat en problemes el MoraBanc. De fet, els d'Ibon Navarro han registrat un 40% en llançaments de dos i un 70% en tirs lliures, estadístiques que mostren les dificultats que han patit els tricolors per superar l'Estudiantes

El partit també ha servit per confirmar el retorn a les pistes de Moussa Diagne dos mesos després. Un cop al primer quart ha fet saltar les alarmes, però ha pogut tornar a la segona meitat. El senegalès s'haurà de fer proves per confirmar que no s'ha ressentit de la lesió.

En un darrer tram molt igualat, l'Estudiantes ha estat capaç de capgirar el marcador. Els últims quatre minuts, els tricolors han recuperat la intensitat defensiva i han trobat forats a la defensa madrilenya per endur-se el duel 69 a 65.

Els tricolors es consoliden a la cinquena plaça de la Lliga amb 12 victòries i 8 derrotes. El pròxim partit dels d'Ibon Navarro arribarà aquest dimarts al Poliesportiu contra la Penya en la cinquena jornada de l'Eurocup.

Imatges: Lliga Endesa