/ 14º

El MoraBanc Vivand s'estrena al Prat Gran amb una derrota contra el SESE (63-72)

No ha estat un bon cap de setmana per al MoraBanc. A la derrota del primer equip dissabte davant l'UCAM Múrcia s'ha afegit la del filial, el MoraBanc Andorra Vivand, que ha caigut davant del SESE de Barcelona per 63 a 72, en el primer partit al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

El MoraBanc Andorra Vivand, com s'anomena des d'aquesta setmana el Sènior B del club, no ha pogut estrenar-se al Prat Gran escaldenc amb una victòria. Els de Xavi Luque han arribat al descans amb un avantatge de cinc punts davant del Secció Esportiva Santa Eulàlia, 38 a 33, però el decorat del partit ha canviat radicalment a la represa. Sense Cinto Gabriel en pista, per una lesió muscular, l'equip ha perdut solidesa i el SESE ha fet mal des de la línia de 6,75. Amb un parcial d'11 a 27 en el tercer quart, el partit es posava molt coll amunt.

Una bona arrencada a l'inici del darrer quart ha fet somiar en la remuntada, però els barcelonins no han cedit les regnes del partit. El júnior Martí Obiols ha mostrat atreviment i ha anotat els dos triples que ha provat. Al final, però, el SESE s'ha endut el duel per 63 a 72. És la cinquena derrota en set partits dels andorrans, que ocupen el desè lloc de la classificació del seu grup a la Lliga EBA.

Imatges: Kevin Ribeiro