11º / 20º

Només falta la victòria en un comiat gairebé perfecte

Només ha faltat la victòria en un Poliesportiu d'Andorra absolutament entregat a l'equip. El MoraBanc Andorra ha donat a l'afició un fi de festa exemplar, tot i caure davant Obradoiro per 65 a 74.
Als andorrans els ca costar entrar en dinàmica. Cap dels dos equips s'hi jugava res, però els gallecs, ampliaven poc a poc el seu avantatge al marcador. Tant ha estat així, que el marcador al final del primer quart era de 15 a 22.Al segon el MoraBanc ha mirat de retallar diferències. L'equip volia dedicar la victòria a l'afició en el darrer partit a casa, i s'ha aconseguit apropar a fins a 5 punts al descans, amb el 36 a 41.Només començar la segona meitat, però, ha estat el moment d'Obradoiro. El MoraBanc ha trigat gairebé 6 minuts a anotar la primera cistella, i això, ho han sabut aprofitar els gallecs per ampliar el marge fins al 47 a 58 per fer front al darrer parcial.Al darrer, l'Andorra ha aconseguit posar-se fins a 3 punts, però els visitants no s'han deixat sorprendre. Al final, i ja amb el partit perdut, ha arribat l'hora de Guille Colom. El jugador andorrà ha fet el seu primer punt a la lliga Endesa gràcies a la transformació d'un tir lliure.