/ 13º

Nova exhibició del FC Andorra a Prada de Moles

El Futbol Club Andorra continua amb pas ferm els camí cap a tercera. Avui triomf 4 a 2 contra el Júpiter. Primera part demolidora en què l'onze de Gabri ha mostrat una gran superioritat. A la segona, l'equip ha desconnectat.

L'equip ha saltat al terreny de joc sense cap jugador andorrà a l'onze. Gabri ha donat descans als internacionals. Als 3 minuts gran jugada de Moha i Forgas no perdona. L'equip ha sortit amb motes ganes.

El Júpiter s'anava fent petit. Al 24 de nou jugada de Moha, Bover intenta rematar però és l'especialista el que acaba engaltant la pilota, segon gol de l'Andorra i segon de Forgas.

L'Andorragrans jugadors, gent capaç de fer un control com aquest. La jugada ha continuat i, si a banda de comptar amb autèntiques figures t'afavoreixen els rebots doncs l'acció acaba amb el 3 a 0. La diana ha anat a càrrec de Ruben Bover.

No ha estat un resultat per rebots, a banda dels tres gols, a la primera meitat l'Andorra ha tingut com a mínim cinc ocasions claríssimes.

La segona ha començat igual Betriu penetra per la dreta i Bover li dona el gol a Moha. Veient la superioritat Gabri ha guardat els seus millors homes.

Bessone s'ha quedat al descans i Bover i Betriu a l'inici de la segona. Quan semblava que tot acabaria amb festival l'equip s'ha relaxat i el Júpiter amb una pressió avançada ha aconseguit marcar dos gols. Res que pogués inquietar un Andorra llançat.

L'Andorra dormirà cinquè provisional, encara amb dos partits pendents. Demà es completarà la 27a jornada on l'Andorra espera seguir retallant distàncies amb les dues primeres places.

Imatge: Ruben Calvo