/ 22º

Nova victòria de l'FC Andorra, que guanya el Molletense per 0 a 2

Segona victòria consecutiva ahir per al FC Andorra. L'equip de Justo Ruiz es va imposar al camp de l'últim classificat, el Molletense, per 0 gols a 2. Amb aquest triomf, l'Andorra continua mirant a la part alta de la classificació de la Primera Catalana.
L'altre dia gol als 20 segons. Ahir, als 5 minuts. Córner que remata Àngel amb el cap al fons de la xarxa.

Minuts després, arribava el primer avís de Jordi Betriu. Xut des de lluny que suposava problemes per al porter del Molletense.

El segon avís de Betriu, va anar a dins. Rep la pilota al mig del camp, marxa de dos jugadors, i des de fora de l'àrea llança un xut que es cola fregant el pal, 0 a 2 en el minut 36.

Abans del descans, ocasió per al locals. Xut que marxava poc desviat, però que no inquietava als tricolors.

El segon temps va començar amb problemes per als andorrans. Al minut 54, segona groga per a Àngel, autor del primer. Una targeta vermella que deixava l'Andorra amb 10 homes i més de mitja hora de joc per davant.

Els problemes van estar a punt de ser més greus minuts més tard. Errada de Ferran Pol, que no aconsegueix convertir davant del davanter del Molletense.

El porter de l'Andorra, esmenaria l'errada poc després, rebutjant un xut molt complicat per mantenir, una jornada més, la porteria a 0.

Informa: Xavi Bonet Imatges: XTVL