/ 11º

Sense opcions en el debut a l’Eurocup (93-82)

El MoraBanc Andorra ha caigut aquesta tarda a la pista del Lokomotiv Kuban de Krasnodar, en el debut a l’Eurocup. L’equip d’Ibon Navarro, que ha arribat a perdre de 28 punts en el darrer quart, ha evitat la desfeta en el tram final de partit i ha acabat cedint per 93-82.

Amb poca intensitat i sense joc col·lectiu, els andorrans han pagat un mal inici davant un Lokomotiv molt físic i més endollat. Els russos han obert diferències en el marcador des del primer quart. Al final dels primers 10 minuts el resultat era de 25-17 favorable al Loko i les diferències s’han ampliat fins als 17 punts al descans, 51-34.

L’aler-pivot nord-americà Jonathan Motley, que ha acabat amb 29 punts i 8 rebots, ha estat un autèntic malson per als andorrans. El Lokomotiv ha tancat el tercer quart amb un contundent 72 a 49 i ha arribat a manar de 28 punts en el darrer període (81-53), però el MoraBanc ha tret l’orgull i ha reduït l’escletxa amb un parcial de 21 a 33. Codi Miller-McIntyre ha estat el jugador més valorat dels andorrans, amb 19 punts i 5 assistències.

El proper rival serà el Dolomiti Energia Trento italià, que aquest dimarts va caure a la seva pista contra el Joventut de Badalona, per un contundent 56 a 86. Abans, el MoraBanc tornarà dissabte a la lliga Endesa amb un altre plat fort al Poliesportiu, contra el València Basket de Joan Peñarroya (20.45 hores, en directe per Ràdio Nacional i el canal web d'Andorra Difusió).

Informa: Joan López