/ 20º

Pas de gegant del Carroi per evitar el descens directe

En clau nacional, Atlètic d'Escaldes i FC Santa Coloma van empatar i s'allunyen de les primeres posicions. Pel que fa a la permanència, el Penya Encarnada té peu i mig a segona, després de perdre contra el Carroi.

Empat a zero entre Atlètic d'Escaldes i FC Santa Coloma. Els dos equips perden pistonada amb les primeres posicions, ja que es mantenen a set punts del líder. El partit va ser força obert amb domini colomenc. Els d'Albert Jorquera van disposar de les accions més clares, però la manca d'encert i l'aparició d'Alex Ruiz van evitar que es mogués el marcador.

D'aquesta manera, l'Inter d'Escaldes podria deixar encarrilada la lliga si guanya el Sant Julià, en el partit ajornat del cap de setmana pels positius a la plantilla laurediana.

A la part baixa, el Carroi va fer un pas de gegant per evitar el fanalet vermell en superar el Penya Encarnada per 3 a 1. Al minut 42, Giglio feia el gol de la jornada amb una rematada de volea. Youssef posava el 2 a 0 al 59 i Rafa Martins certificava el triomf al minut 75. Un minut després, Lluís Martins retallava distàncies pel Penya, per al 3 a 1 final. La victòria deixa el Carroi setè amb 12 punts i el Penya al fanalet vermell amb 7.

En l'altre duel, l'UE Santa Coloma va golejar l'Engordany per 2 gols a 5. Els escaldencs van començar guanyant amb les dianes de Paul i Amath al quart d'hora de partit. Tot i això, Victor Bernat i Paredes posaven la igualada abans del descans. A la represa, Corominas capgirava el marcador al minut 55. A les acaballes, Bernat i Alberto López feien dos gols més per certificar el triomf que situa els colomencs cinquens, un punt per sobre de l'Engordany.

Les millors jugades i gols es podran veure després de L'Informatiu Vespre al 'Tot Lliga'.