12º / 22º

La pilota aturada castiga el FC Andorra a Pucela (2-0)

Un gol de falta directa i un altre a la sortida d'un c&oacute

Un gol de falta directa i un altre a la sortida d'un córner han donat l'avantatge als de Pucela a la primera meitat. Els locals han administrat bé la diferència, malgrat que Scheidler ha fallat un penal al temps d'afegit.

El FC Andorra continua ampliant la mala ratxa fora de casa després de perdre aquest diumenge a Pucela contra el Valladolid, per 2 a 0. Sarabia només ha donat entrada Martí Vilà per José Marsà, respecte de la victòria contra l'Alcorcón.

El partit s'ha complicat des d'un bon inici amb un gol de Joni Montiel després d'un llançament de falta directa al minut 8. Els tricolors han patit amb la pressió alta dels locals, però han disposat d'alguna opció a les botes d'Iván Gil. Tot i això, la més clara ha estat una doble ocasió de Scheidler en una jugada d'estratègia, però el porter en primera instància i la defensa en segona han evitat l'empat.

Quan millor estava l'Andorra, el Valladolid s'ha trobat amb el segon gol al minut 43 obra de Juric a la sortida d'un córner després d'una centrada de Montiel. Al descans, 2 a 0.

Els tricolors han buscat l'empat i Julen Lobete l'ha fregat en una centrada de Martí Vilà, però els locals han buscat fer mal al contracop.

Sarabia ha intentat moure la banqueta i prendre riscos, malgrat que no ha servit per retallar distàncies. Al temps d'afegit, l'àrbitre ha xiulat un penal per unes mans, però Scheidler l'ha enviat per sobre del travesser. Al final, 2 a 0.

Els tricolors sumen 13 punts i dissabte vinent rebran el Llevant a l'Estadi Nacional, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Foto cedida: FC Andorra