MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 18º

El Temps Darrera previsió

Pistes més vistoses al Creand Andorra Open

www.andorradifusio.ad

El Poliesportiu i el pavelló Joan Alay s'han transformat per acollir, a partir de dilluns, la segona edició del Creand Andorra Open de tennis. Els organitzadors han treballat en la superfície de joc per compensar l'altitud i facilitar un joc més vistós.

L'empresa GreenSet és la responsable de les dues pistes del torneig WTA125 d'Andorra. Els operaris treballen des d'aquest dijous a la central del Poliesportiu i la pista annexa del pavelló Joan Alay, que presentaran la mateixa superfície utilitzada a les finals de la Copa Davis de Màlaga, les de l'ATP de Torí i el Màsters 1.000 de París.

Per compensar l'altitud sobre el nivell del mar, s'ha intentat que enguany siguin una mica més ràpides. Per això són importants aspectes com el tipus de pintura que s'aplica sobre la resina, la rugositat i el nombre de capes. El director del torneig, Enric Molina, assegura que han "intentat sempre compensar l'efecte de l'altura aquí a Andorra i hem intentat que siguin un pèl més ràpides que l'any passat, però sense ser ultraràpides, ni molt menys".

Dilluns arrencarà la segona edició del Creand Andorra Open i l'objectiu dels organitzadors és ampliar el nombre d'aficionats que seguiran els partits des de la grada. Per això, l'entrada serà gratuïta fins el dijous inclòs "perquè tothom pugui venir i a partir de divendres són preus molt populars".

El tret de sortida arribarà dilluns, a partir de la una del migdia al Poliesportiu, i des de les cinc de la tarda al Joan Alay, amb els partits corresponents a la primera jornada. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho