MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

ProLiga presenta un altre recurs al Consell Superior d'Esports espanyol per l'ascens de l'Andorra

www.andorradifusio.ad

L'ascens dels tricolors a segona divisió B segueix generant polèmica a Espanya. Aquest dimarts l'associació ProLiga, que agrupa prop de 300 clubs de tercera divisió i segona B, ha presentat un recurs davant el Consell Superior d'Esports espanyol en contra de l'atorgament de la plaça a l'Andorra.

Des d'aquesta associació es considera que la federació ha interpretat erròniament l'article 194 del reglament que fa referència a la cobertura de vacants per raons econòmiques a segona divisió B. Segons el seu raonament, l'article exclou com a candidats, per omissió, els clubs que hagin assolit l'ascens a tercera divisió la temporada immediatament anterior, com seria el cas de l'Andorra.

A més, afegeix que a l'hora de decidir qui puja entre clubs d'una mateixa federació autonòmica es té en compte els punts sumats, cosa que no es pot donar en el cas dels tricolors, que van militar a primera catalana. Per tot plegat ProLiga presenta recurs i se suma al del Centre d'Esports l'Hospitalet que també ho va fer com a perjudicat. La pilota està a la teulada del Consell Superior.

Informa: Sergi Cano
Imatges: XTVL

Informació relacionada

3.95.131.208